l
 


Teambuilding en Teamuitje

VUUR! Dat is wat we zoeken en vinden tijdens, door en met de activiteiten voor de zakelijke klant. Door middel van diverse opdrachten rondom onder andere vuur gaan wij vooral door te doen op zoek naar het "interne" vuur van jou of je team. Voor teambuilding is het opnieuw ontdekken van je persoonlijke vuur of dat van je team vaak voldoende om weer vol passie door te gaan en betere team resultaten te behalen. 

Om de teamrollen (weer) goed in beeld te krijgen maken we gebruik van de BELBIN teamrollen. Deze teamrollen brengen we dmv vragenlijsten in beeld en laten we terugkomen tijdens de activiteiten. Is een follow up gewenst door bijvoorbeeld de diverse stijlen van leiderschap, communicatie of verschillende teamrollen verder te onderzoeken dan kunnen wij dat natuurlijk ook verzorgen.

Wij gaan graag samen aan de slag om het vuurtje van uw team aan te wakkeren!

Het beetje "Echte Aandacht" van Unikk maakt dat uw gehele organisatie op een plezierige manier "nieuwe vaardigheden" aanleert en dat u elkaar op een andere manier leert kennen.

Slecht ter been of vermindert mobiel, geen probleem, iedereen kan mee ervaren! Neem contact op voor een offerte en de mogelijkheden! 


Contactformulier 

Teambuilding:

Bij teambuildings trajecten stellen wij vooraf met de opdrachtgever de doelen vast. Is het een losstaande teambuilding om elkaar beter te leren kennen dan is een uitgebreide "kennismaking" niet nodig. Bij de intensievere/meerdaagse trajecten zal tijdens de kennismaking een goed beeld worden verkregen van de organisatie. Om heldere, haalbare en bruikbare doelen vast te kunnen stellen, is het van belang dat de trainer(s) vooraf een goed beeld krijg(t)(en) van het bedrijf, de bedrijfscultuur, procedures, processen, de organisatie structuur enz.  

Bij teambuilding wordt altijd gewerkt aan de volgende onderwerpen:

-Communicatie-Leiderschap-Samenwerken-Grenzen stellen/accepteren-Vertrouwen-Flexibiliteit-Taakgerichtheid-Creativiteit

Teamuitje:

Bij de verzorgde teamuitjes gaat het vooral om het samen plezier maken en elkaar op een andere manier leren kennen. De teamuitjes kunnen op maat gemaakt en naar wens samengesteld worden uit diverse activiteiten en workshops. De activiteiten en workshops vinden plaats op onze locatie in Lelystad of in overleg op een locatie elders. 

Activiteiten passend bij een teamuitje zijn geschikt voor vrouwen en mannen en in overleg ook voor mensen met beperkte mobiliteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden als uw voorkeursactiviteit/workshop niet vermeld staat.

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte/voorkeuren en de tijdsduur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Contactformulier

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn