Teambuilding en Teamuitje


Teambuilding:

Bij teambuildings trajecten stellen wij vooraf met de opdrachtgever de doelen vast. Is het een losstaande teambuilding om elkaar beter te leren kennen dan is een uitgebreide "kennismaking" niet nodig. Bij de intensievere/meerdaagse trajecten zal tijdens de kennismaking een goed beeld worden verkregen van de organisatie.  Om heldere, haalbare en bruikbare doelen vast te kunnen stellen is het van belang dat de trainer(s) vooraf een goed beeld krijgt van het bedrijf, de bedrijfscultuur, procedures, processen, de organisatie structuur enz.  

In algemene zin wordt bij teambuilding gewerkt aan onderwerpen als:


-Communicatie

-Leiderschap

-Samenwerken

-Grenzen stellen/accepteren

-Vertrouwen

-Flexibiliteit

-Taakgerichtheid

-Creativiteit


Outdoor activiteiten passend bij de diverse teambuilding onderwerpen en teamuitjes kunnen zijn:

-VUUR

-Eten en Drinken

-Onderkomen

-Outdoor Cooking

-Bruggen bouwen


Teamuitje:

Bij de verzorgde teamuitjes gaat het vooral om het samen plezier maken en elkaar op een andere manier leren kennen. De teamuitjes kunnen op maat gemaakt en naar wens samengesteld worden uit diverse activiteiten en workshops. De activiteiten en workshops vinden plaats op onze locatie in Lelystad of in overleg op een locatie elders. Een teamuitje van circa 2 uur kan al verzorgt worden vanaf €18,- per persoon afhankelijk van de gekozen activiteiten en tijdsduur.

Activiteiten passend bij een teamuitje zijn geschikt voor vrouwen en mannen en in overleg ook voor mensen met beperkte mobiliteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden als uw voorkeursactiviteit/workshop niet vermeld staat.


Veel gekozen activiteiten zijn:

-Vuur maken zonder lucifers

-Knopen leggen

-Onderkomen maken

-Outdoor Cooking

-Bruggen bouwenDe kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte/voorkeuren en de tijdsduur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Contactformulier

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn